Skip to main
Internet Security
KasperskyInternet Security

Κάλυψη της διαδικτυακής δραστηριότητας και του απορρήτου σας

Προστατέψτε την περιήγηση, τις αγορές, τις συνομιλίες και τα δεδομένα σας στον υπολογιστή σας, στις συσκευές Mac και Android. Αποκτήστε βραβευμένη προστασία από ιούς και μια σειρά από εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την προσωπική σας ζωή και την ταυτότητά σας. Περιλαμβάνονται επίσης τα εξής:

 • Δωρεάν VPN με έως και 300 MB κυκλοφορίας δεδομένων την ημέρα
 • Τεχνολογία Safe Money για την κρυπτογράφηση των ηλεκτρονικών πληρωμών και των συναλλαγών σας
 • Webcam Protection για διακοπή της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στην κάμερα web
Συμβατότητα με:
Windows®
macOS®
Android™
Internet Security
Internet Security
KasperskyInternet Security
* Προσφορά μόνο για 1,2,3 και 4 συσκευές

Βραβεία και επιδόσεις

Πλήρης προστασία από κυβερνοαπειλές

Ασφαλές
δίκτυο
Απολαύστε απόρρητο και ελευθερία στο διαδίκτυο με VPN
 • Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας σε επικίνδυνο δημόσιο Wi-Fi
 • Αποκρύψτε τη διεύθυνση IP σας, ακόμη και από τον πάροχό υπηρεσιών διαδικτύου σας
 • Διασφαλίστε ότι οι διαδικτυακές δραστηριότητές σας δεν καταγράφονται
 • Συνδεθείτε με εξαιρετικά γρήγορους ιδιωτικούς διακομιστές
Safe
Money
Προστατέψτε τα χρήματα, την ταυτότητα και το απόρρητό σας
 • Πραγματοποιήστε πληρωμές μέσω κρυπτογραφημένου προγράμματος περιήγησης
 • Εμποδίστε τις κλοπές ταυτότητας με την προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμα
 • Ασφαλίστε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε ιδιωτικό θάλαμο
 • Κλειδώστε τις εφαρμογές σας Android με επιπλέον ασφάλεια

Τι περιλαμβάνει το Kaspersky Internet Security;

Anti-Virus Defense
Προστασία πολλαπλών επιπέδων που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό, την απομόνωση και την αφαίρεση όλων των τύπων κακόβουλου λογισμικού.
 • Προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνοΠραγματοποιεί συνεχώς σάρωση των συσκευών σας για ιούς, ιούς τύπου worm, Trojan, cryptolocker, rootkit και spyware - σας προστατεύει από νέες και υπάρχουσες διαδικτυακές απειλές.
 • Automatic Exploit Prevention (μόνο σε Windows)Εντοπίζει πολύπλοκες προσπάθειες εκμετάλλευσης του δικτύου στον υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό προσπαθειών εκμετάλλευσης EternalBlue και SMBloris, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν λειτουργικά συστήματα και να αχρηστέψουν τους υπολογιστές σας.
 • Trojan RemoverΕντοπίζει και αφαιρεί ιούς τύπου Trojan και worm στο Internet, που επιβραδύνουν τους υπολογιστές Windows και τις συσκευές Android. Αυτό γίνεται αυτόματα, επομένως, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε μη αυτόματα αρχεία συστήματος.
 • Instant Threat DetectionΠαρέχει σε πραγματικό χρόνο ανάλυση αρχείων, εφαρμογών και τοποθεσιών web χωρίς διακοπή σε υπολογιστές και συσκευές Android, προστατεύοντας εσάς και τα δεδομένα σας με γρήγορη ανίχνευση απειλών.
Προστασία από εισβολείς
Εμποδίζει τους χάκερ να εισχωρήσουν στις συσκευές σας και να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα σας προς όφελός τους.
 • Αμφίδρομο τείχος προστασίας (μόνο σε Windows)Σας βοηθά να αποτρέψετε επιθέσεις χάκερ κατά του υπολογιστή σας, παρέχοντάς σας εντοπισμό αιτήματος εισερχόμενου και εξερχόμενου δικτύου. Σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε, να αξιολογείτε και να διαχειρίζεστε κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη σύνδεση που πραγματοποιείται.
 • Προστασία πληρωμώνΛειτουργεί σε Mac και PC εκτρέποντάς σας σε προστατευμένο πρόγραμμα περιήγησης τραπεζικού βαθμού κατά την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής συναλλαγής. Αποτρέπει την υποκλοπή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και των οικονομικών δεδομένων σας από χάκερ.
 • Προστασία από ransomware (μόνο σε Windows)Παρακολουθεί τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο για να προσδιορίσει τη δραστηριότητα που ταιριάζει με τη συμπεριφορά ransomware. Αυτό επιτρέπει τον άμεσο αποκλεισμό ύποπτης δραστηριότητας, εμποδίζοντας τις επιθέσεις ransomware να κλειδώσουν τους υπολογιστές σας.
 • App LockΣας επιτρέπει να προστατεύετε τις εφαρμογές στις συσκευές σας Android, κλειδώνοντάς τες με ασφάλεια προστασίας από εισβολείς. Μόλις προστατεύσετε μια εφαρμογή, μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με έναν ιδιωτικό κωδικό PIN, σχεδιάζοντας ένα μυστικό μοτίβο ή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.
Προστασία υψηλής τεχνολογίας
Η σάρωση υψηλής τεχνολογίας εντοπίζει σύνθετες απειλές όπως επιθέσεις χωρίς αρχεία που είναι δύσκολο να εντοπιστούν.
 • Malicious Link DetectorΛειτουργεί με αναφορά δεδομένων από το Kaspersky Security Network για την ανάλυση συνδέσμων σε ιστοσελίδες που ανοίγετε, ενημερώνοντάς σας για κακόβουλες διευθύνσεις web και χρωματικές κωδικοποιήσεις μεμονωμένων διευθύνσεων URL με βάση το επίπεδο απειλών τους.
 • Malware Defender (μόνο σε Windows)Προστατεύει τον υπολογιστή σας από μια σειρά επικίνδυνων και εξελιγμένων κακόβουλων λογισμικών, όπως κακόβουλο λογισμικό \"χωρίς αρχεία\" που εγγράφεται απευθείας στη μνήμη RAM του υπολογιστή σας και όχι στον σκληρό δίσκο του
 • Έλεγχος εφαρμογώνΑποτρέπει την πρόσβαση μη αξιόπιστων εφαρμογών σε κρίσιμες διαδικασίες συστήματος και τα προσωπικά σας δεδομένα
 • Προσαρμοσμένο ενισχυμένο πρόγραμμα περιήγησηςΕνεργοποιεί ειδοποιήσεις οθόνης, εάν επιχειρήσετε να επισκεφθείτε τοποθεσίες που θεωρούνται επικίνδυνες ή δυνητικά επικίνδυνες. Κάνει αυτήν την αξιολόγηση χρησιμοποιώντας μια λίστα τοποθεσιών που έχουν δεχθεί επίθεση στο παρελθόν και σας ρωτά εάν θέλετε να προχωρήσετε ή όχι.
Εργαλεία προστασίας απορρήτου
Κρυπτογραφήστε το ιστορικό περιήγησής σας και τα διαδικτυακά δεδομένα ενώ μπλοκάρετε υποκλοπές μέσω κάμερας web και εφαρμογές διωκτών.
 • Έξυπνο και γρήγορο VPNΚρυπτογραφεί τα δεδομένα που στέλνετε και λαμβάνετε με κρυπτογράφηση AES 256 bit, εμποδίζοντας τους εγκληματίες να διαβάζουν τα μηνύματα email, τις φωτογραφίες και τα τραπεζικά σας στοιχεία. Επιπλέον, αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μην μπορεί να παρακολουθείται η περιήγησή σας — ούτε καν από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.
 • Προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμαΣας προστατεύει από πλαστές ιστοσελίδες και μηνύματα email που δημιουργήθηκαν από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο για να κλέψουν την ταυτότητά σας. Προσδιορίζει εξελιγμένες απάτες και σας στέλνει προειδοποιήσεις, εάν εντοπιστεί δραστηριότητα ηλεκτρονικού ψαρέματος.
 • Ιδιωτική περιήγησηΕμποδίζει τις τοποθεσίες web και τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτεστε στο Mac και τον υπολογιστή σας να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας και τη συλλογή των ιδιωτικών σας δεδομένων και τις εμποδίζει από το να σας στοχεύουν με ενοχλητικές και παρεμβατικές διαφημίσεις.
 • Προστασία κάμερας webΔιακόπτει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην κάμερα web σας σε υπολογιστή Windows και Mac, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας παρακολουθεί στο σπίτι σας. Σας ειδοποιεί, όταν μια εφαρμογή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την τοποθεσία web σας και σας επιτρέπει να αποκλείσετε ανεπιθύμητα άτομα ή να χορηγήσετε άδεια σε αξιόπιστα άτομα.
Οικιακή προστασία
Λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να σας προστατεύουν όταν χρησιμοποιείτε το οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και περιφερειακές συσκευές.
 • Remote Access Tool SecurityΣας προστατεύει από χάκερ που επιχειρούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του υπολογιστή σας εξ αποστάσεως μέσω της χρήσης RAT (εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης). Αναγνωρίζει τα RAT και σας επιτρέπει να ορίσετε μια λίστα RAT που εμπιστεύεστε, αποκλείοντας όλα τα άλλα.
 • Network Attack DefenderΣαρώνει τη δραστηριότητα εισερχόμενης κυκλοφορίας δεδομένων για ενδείξεις επιθέσεων δικτύου στον υπολογιστή και το Mac σας. Μόλις εντοπίσει μια επίθεση, αποκλείει τη δραστηριότητα του δικτύου από τον υπολογιστή επίθεσης για μία ώρα και σας στέλνει μια ειδοποίηση με την επιλογή να τον αποκλείσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .
 • Ad Blocker (μόνο σε Windows)Σταματά τα ενοχλητικά banner τοποθεσιών web και πιθανώς κακόβουλες διαφημίσεις που εμφανίζονται στον υπολογιστή Windows. Εάν θέλετε να εμφανίζονται διαφημίσεις από συγκεκριμένες τοποθεσίες, μπορείτε να τις προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων, ώστε να συνεχίσετε να βλέπετε διαφημίσεις όταν τις επισκέπτεστε.
 • Keylogger Protection (μόνο σε Windows)Διακόπτει αυτόματα την εγγραφή των πληκτρολογήσεων στον υπολογιστή σας Windows από τα προγράμματα καταγραφής πληκτρολογήσεων, συμβάλλοντας στην προστασία των κωδικών πρόσβασης, των τραπεζικών στοιχείων και άλλων εμπιστευτικών πληροφοριών, όταν τα εισάγετε στο πληκτρολόγιό σας.
Πρόσθετες λειτουργίες
Εργαλεία για την ενίσχυση της ασφάλειας, της απόδοσης της συσκευής και των ψηφιακών εμπειριών σας.
 • Διαχείριση εφαρμογώνΣας επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα τις εφαρμογές που θεωρείτε ακατάλληλες. Επίσης, ο Βοηθός εγκατάστασης θα σας υποστηρίξει κατά τη διαδικασία εγκατάστασης από το web, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εγκαταστήσετε τίποτα επιπλέον εκτός από τα προγράμματα που έχετε επιλέξει.
 • Λειτουργία παιχνιδιού (μόνο σε Windows)Προσφέρει παιχνίδι χωρίς καμία απόσπαση της προσοχής, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, εκτελώντας μη ανιχνεύσιμη ασφάλεια. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία \"Μην ενοχλείτε\", το προϊόν ασφαλείας Kaspersky δεν εκτελεί σαρώσεις και δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις. Για να μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες, να παίζετε παιχνίδια ή να χρησιμοποιείτε εφαρμογές πλήρους οθόνης χωρίς καμία παρέμβαση.
 • Γρήγορη και ελαφριά ασφάλεια Προσφέρει 15% λιγότερη καθυστέρηση του υπολογιστή σας και σαρώνει για απειλές στις συσκευές σας, ώστε να μην καταναλώνει τους πόρους σας. Επομένως, η προστασία είναι απλή στην εγκατάσταση στις παλιές συσκευές καθώς και στις νέες σας και δεν θα σας επιβραδύνει.
 • Πίνακας ελέγχου ασφάλειας συσκευήςΟ λογαριασμός My Kaspersky σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε μεμονωμένες λειτουργίες και ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε την ασφάλειά σας από οπουδήποτε και να αποθηκεύσετε τους κωδικούς ενεργοποίησης με ασφάλεια.

Αξιολογήσεις πελατών

Μάθετε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας για το Kaspersky Internet Security

Μία άδεια χρήσης καλύπτει όλες τις συσκευές σας
Επιλέξτε έναν αριθμό συσκευών για να λάβετε την ολοκληρωμένη προστασία που χρειάζεστε.
01
Εύκολη εγκατάσταση σε οποιαδήποτε συσκευή
Επειδή η ασφάλειά μας είναι ελαφριά, η εγκατάσταση στις παλιές σας συσκευές, καθώς και στις νέες σας συσκευές, είναι απλή.
02
Προστασία διαφορετικών συσκευών
03
Διαχείριση της ασφάλειάς σας από ένα σημείο
GPS tracking
alerts

Συνήθεις ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του λογισμικού απευθείας από την τοποθεσία web μας. Απλώς ολοκληρώστε την αγορά σας και ο σύνδεσμος λήψης θα εμφανιστεί στη σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Ο ίδιος σύνδεσμος λήψης θα σας αποσταλεί επίσης σε ένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστείτε τον κωδικό ενεργοποίησης, για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ασφαλείας σας. Αυτός ο κωδικός θα εμφανιστεί στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και θα σας αποσταλεί επίσης μέσω email.
Πόσες συσκευές μπορώ να προστατεύσω;
Όταν αγοράζετε την άδεια χρήσης σας, απλώς επιλέξτε πόσες συσκευές θέλετε να προστατεύσετε. Κατά τη διάρκεια της περιόδου άδειας χρήσης, μπορείτε να προστατεύσετε οποιονδήποτε συνδυασμό τύπων συσκευών έως τον συνολικό αριθμό συσκευών που καλύπτει η άδεια χρήσης σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια άδεια χρήσης 3 συσκευών για την προστασία υπολογιστή Windows, Macbook και κινητού Android. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε συσκευές ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα αφαιρώντας το Macbook και προσθέτοντας ένα iPad.
Θα λάβω την πιο πρόσφατη έκδοση;
Ναι, θα λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού και όλες τις αναβαθμίσεις που θα κυκλοφορήσουν αργότερα κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.
Πόσο γρήγορα μπορώ να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη, να εγκαταστήσετε, να ενεργοποιήσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό αμέσως μετά την αγορά σας.
Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;
Δεχόμαστε Visa, Mastercard, American Express, Discover και Paypal. Όλες οι συναλλαγές στην τοποθεσία web μας είναι απολύτως ασφαλείς.

Επιλέξτε την κατάλληλη προστασία για εσάς

Εξερευνήστε τις δυνατότητες ασφαλείας σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας παρακάτω

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 ή νεότερη έκδοση
 • Android 5.0 ή νεότερη έκδοση
 • iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση
Τεχνικές απαιτήσεις
 • Σύνδεση στο Internet
 • Επεξεργαστής: 1 GHz ή ταχύτερος
 • Μνήμη RAM: Ελάχ. 1 GB (PC) ή 2 GB (Mac)
 • Χώρος στον δίσκο: Ελάχ. 1,5 GB (PC) ή 2,6 GB (Mac)
Γλώσσες
 • English
 • Bahasa Indonesia
 • Korean
 • Thai, English
 • Vietnamese
 • Chinese Traditional
 • Παραδοσιακά Κινεζικά μόνο σε win και mac, αγγλικά
 • French
 • Portuguese (Brasil)