Μεταπήδηση στο κύριο περιεχόμενο
Kaspersky Endpoint Security for Business

Προσαρμοστική προστασία επόμενης γενιάς από τις απειλές του κυβερνοχώρου

Προσαρμοστική ασφάλεια έναντι προηγμένων απειλών στον κυβερνοχώρο

 • Προστατεύει κάθε τελικό σημείο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία
 • Βελτιώνει την κεντρική διαχείριση της ασφάλειας με κονσόλα cloud ή web
 • Ελαχιστοποιεί τον αριθμό συμβάντων μέσω αυτοματοποιημένης επεξεργασίας
Συμβατό με:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Αξιόπιστη ασφάλεια για πολλές πλατφόρμες

Η πολυεπίπεδη προσέγγιση προστασίας μας βασίζεται στην τεχνολογία εκμάθησης μηχανών και στην εξαιρετική ευφυΐα προστασίας από απειλές. Έχουμε ό,τι χρειάζεστε για την αντιμετώπιση απειλών χωρίς αρχεία, προσπαθειών εκμετάλλευσης rootkit και πολλών άλλων.

Αυτοματοποιεί τις εργασίες ρουτίνας

Αυτοματοποιεί κρίσιμες, αλλά επίπονες εργασίες και εργασίες ρουτίνας, όπως, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση ευάλωτων σημείων και ενημερώσεων κώδικα, καθώς και τους κανόνες μείωσης της επιφάνειας επιθέσεων, απλά.

Ευέλικτη ανάπτυξη

Γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη στο cloud, στον χώρο σας, υβριδικού τύπου ή ακόμα και σε air-gapped δίκτυα. Πρέπει να μεταφέρετε την εγκατάστασή σας στο cloud ενώ την χρησιμοποιούσατε στον χώρο σας; Θα το κάνει ο Οδηγός αντί για εσάς.

Σϝγκϝιση επιλογών επιπέδων

Απαραίτητη προστασία τελικών σημείων και διαχείριση
Βελτιωμένες δυνατότητες διαχείρισης και αυτοματισμού
Προστασία πέρα από το τελικό σημείο
Πϝοστατεϝει κάθε συσκευή από τις πιο πϝόσφατες απειλές και πεϝιοϝίζει τις πιθανότητες για σφάλμα χϝήστη, εμποδίζοντας τη ϝιψοκίνδυνη συμπεϝιφοϝά.
Προσαρμοστική ασφάλεια και διαχείριση των εργασιών ρουτίνας, όλα από ένα σημείο. Συγκεντρωθείτε ελεύθερα στη στρατηγική σας!
Εμποδίζει μολϝνσεις σε επίπεδο πϝλης πϝοτοϝ φτάσουν στα τελικά σημεία σας και ακυϝώνει τις επιπτώσεις της κοινωνικής μηχανικής.
Προσαρμοστική ασφάλεια
Προσαρμοστική ασφάλεια
Σταματήστε το ransomware, τις επιθέσεις χωρίς αρχεία, τις προσπάθειες εκμετάλλευσης, τα rootkit, τους ιούς και τους ιούς δούρειου ίππου, καθώς και πολλές ακόμα απειλές
Προσαρμοστική ασφάλεια
Σταματήστε τις κυβερνοαπειλές πριν καν μπορέσουν να δράσουν και απαντήστε στη μη φυσιολογική συμπεριφορά με τον Προσαρμοστικό έλεγχο ανωμαλιών. Ελέγξτε τη χρήση εφαρμογών σε διακομιστές.
Προσαρμοστική ασφάλεια
Σταματήστε τις κυβερνοαπειλές, αντιδράστε στη μη φυσιολογική συμπεριφορά, ελέγξτε τις εφαρμογές σε διακομιστές και κρατήστε την κίνηση των email και του διαδικτύου ασφαλή σε επίπεδο πύλης.
Μείωση επιφάνειας επίθεσης
Μείωση επιφάνειας επίθεσης
Αναλυτικοί έλεγχοι εφαρμογών, συσκευών και του διαδικτύου
Μείωση επιφάνειας επίθεσης
Αναλυτικοί έλεγχοι για τελειοποίηση πολιτικής, αυτοματοποιημένη ανάλυση συμπεριφοράς με Προσαρμοστικό έλεγχο ανωμαλιών και έλεγχο εφαρμογών για διακομιστές
Μείωση επιφάνειας επίθεσης
Αναλυτικοί έλεγχοι για τελειοποίηση πολιτικής, αυτοματοποιημένη ανάλυση συμπεριφοράς με Προσαρμοστικό έλεγχο ανωμαλιών και έλεγχο εφαρμογών για διακομιστές
Δείτε πεϝισσότεϝα 

Η έξυπνη επιλογή για την ασφάλεια

Προετοιμαστείτε – αντιμετωπίστε τους κινδύνους που ενέχουν οι επιθέσεις για την επιχείρησή σας με την Kaspersky.

Απόδοση και πολυεπίπεδη προστασία

Η ασφάλεια δεν θα πρέπει να σας καθυστερεί, για αυτόν τον λόγο, η ασφάλειά μας έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του συστήματος. Και εάν δέχεστε επίθεση, το Remediation Engine αναιρεί τις κακόβουλες ενέργειες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς διακοπή

Η σημασία των σωστών βάσεων

Θέστε τις βάσεις για το μέλλον με μια απρόσκοπτη αναβάθμιση σε EDR, προστασία πύλης και ασφάλεια στο cloud – μια σειρά εργαλείων ασφαλείας σε μια ενιαία λύση για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και άνεση.

Κονσόλα διαχείρισης "Best of both worlds"

Στο cloud, στις εγκαταστάσεις ή και τα δύο; Εσείς αποφασίζετε - και εμείς θα παρέχουμε ενοποιημένη διαχείριση μέσω της κονσόλας που βασίζεται στο cloud ή της συμβατικής ανάπτυξης κονσόλας στην εγκατάσταση, σε περιβάλλοντα cloud AWS ή Azure. Αναπτύξτε την ασφάλεια και τις πολιτικές γρήγορα και εύκολα, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα προκαθορισμένα σενάρια μας.

Προηγμένα εργαλεία ελέγχου τερματικών συσκευών

Εντοπίζει ευάλωτα σημεία και εφαρμόζει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα για την αντιμετώπιση των επιθέσεων στα σημεία εισόδου και σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε ποιες εφαρμογές επιτρέπεται να εκτελούνται στους διακομιστές σας. Συμπληρώνεται από εργαλεία ελέγχου συσκευών και διαδικτύου εταιρικού επιπέδου και ανίχνευση μη φυσιολογικής συμπεριφοράς που προσαρμόζεται στις ενέργειες του χρήστη, με εκμάθηση μηχανών – παρέχοντας ακόμα καλύτερη προστασία χωρίς αντίκτυπο στην παραγωγικότητα.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετρά περισσότερες δοκιμές και περισσότερα βραβεία

Μετρά περισσότερες δοκιμές
και περισσότερα βραβεία.

Η σταθερά υψηλή απόδοσή μας σε ανεξάρτητες δοκιμές και κριτικές αναλυτών σημαίνει ότι οι πελάτες δεν πρέπει απλώς να μας πιστέψουν... εμπιστεύονται την κυβερνοασφάλεια.

Αγαπημένη επιλογή των πελατών

Η Kaspersky αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των πελατών στα Gartner Peer Insights για τις Πλατφόρμες Προστασίας Τερματικών Συσκευών (Endpoint Protection Platforms) για το 2021 – για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ετήσιων βραβείων

Βαθμολογία καλύτερης προστασίας, καλύτερης απόδοσης και καλύτερης χρηστικότητας για όλο το έτος 2021. Το ίδρυμα AV-TEST βράβευσε την αξιοπιστία των λύσεων προστασίας της Kaspersky ενάντια στις απειλές στον κυβερνοχώρο. Τα βραβεία αυτά αποτελούν ανεκτίμητη εκτίμηση και έπαινο για την έρευνα και την ανάπτυξη που αφιερώνει η Kaspersky για τη βελτίωση της προστασίας ενάντια σε όλες τις μορφές κυβερνοεπιθέσεων.

Εγκεκριμένο προϊόν για επιχειρήσεις

Η λύση αυτή λαμβάνει τακτικά το σήμα ""Εγκρίθηκε"" για τη συμμετοχή στη δοκιμή ""Main Test Series Business"" από την AV-Comparatives. Έχει αποδείξει το υψηλό επίπεδο προστασίας ενάντια σε πραγματικές απειλές με το χαμηλότερο επίπεδο ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Κορυφαίες κατατάξεις

Το Kaspersky Endpoint Security βραβεύεται με την υψηλότερη κατάταξη "Top Rated" χωρίς διακοπή από το 2017. Η Kaspersky εξακολουθεί να ηγείται όσον αφορά τον αριθμό των ετήσιων βραβείων που λαμβάνει καθ' όλη τη διάρκεια των 11 χρόνων που πραγματοποιείται αυτή η αξιολόγηση: 44 βραβεία συνολικά, ανάμεσά τους 22 βραβεία κερδήθηκαν από καταναλωτικά προϊόντα, 21 βραβεία – από προϊόντα για επιχειρήσεις και 1 βραβείο για τις βέλτιστες καινοτομίες.

Best Enterprise Endpoint

Η λύση έλαβε το ετήσιο βραβείο “Best Enterprise Endpoint 2020” της SE Labs για τον συνδυασμό επιτυχημένων συνεχών δημόσιων δοκιμών, ιδιωτικών αξιολογήσεων και ανατροφοδότησης από πελάτες. Το 2021, έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία "AAA" και στις τέσσερις τριμηνιαίες πιστοποιήσεις, καθώς και την υψηλότερη συνολική βαθμολογία ακρίβειας σε τρεις δοκιμές και τη βαθμολογία TOP3 στην τέταρτη δοκιμή.

Συνήθεις ερωτήσεις

Χρειάζεστε βοήθεια για το επόμενο βήμα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας

 • Βοηθήστε με να επιλέξω

  Δεν ξέρετε ποια είναι η βέλτιστη προστασία για εσάς;
 • Δοκιμαστικές εκδόσεις

  Πάρτε το χρόνο σας και δοκιμάστε πριν αγοράσετε.
 • Βρείτε έναν συνεργάτη

  Βρείτε έναν πάροχο ασφάλειας Kaspersky κοντά σας.
 • Επικοινωνία

  Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας.

Αποποίηση ευθυνών Gartner.
Η επωνυμία GARTNER είναι σήμα κατατεθέν και σήμα υπηρεσίας της Gartner, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις ΗΠΑ και διεθνώς, και χρησιμοποιείται εδώ κατόπιν αδείας. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Αυτό το γραφικό δημοσιεύτηκε από την Gartner, Inc. στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου ερευνητικού εγγράφου και θα πρέπει να αξιολογηθεί στο πλαίσιο ολόκληρου του εγγράφου. Η Gartner δεν υποστηρίζει κανέναν προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές δημοσιεύσεις της και δεν συμβουλεύει τους χρήστες της τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο αυτούς τους προμηθευτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες ή άλλη ονομασία. Οι ερευνητικές δημοσιεύσεις της Gartner περιλαμβάνουν τις απόψεις του ερευνητικού οργανισμού της Gartner και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως αντικειμενική διαπίστωση. Η Gartner αποποιείται όλων των εγγυήσεων, ρητών ή σιωπηρών, σχετικά με αυτήν την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Το σήμα GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE είναι εμπορικό σήμα και σήμα υπηρεσίας της Gartner, Inc. ή/και των θυγατρικών εταιρειών της και χρησιμοποιείται στο παρόν με άδεια. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το βραβείο Gartner Peer Insights Customers’ Choice προκύπτει από τις υποκειμενικές απόψεις μεμονωμένων αξιολογήσεων και βαθμολογιών τελικών χρηστών και από δεδομένα που εφαρμόζονται με βάση τεκμηριωμένη μεθοδολογία. Δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις ούτε συνυποδηλώνουν έγκριση της Gartner ή των θυγατρικών εταιρειών της.