Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Όλες οι ανάγκες ασφαλείας σας σε ένα προϊόν

Απολαύστε ασύγκριτο αίσθημα ασφάλειας με τη βραβευμένη προστασία από χάκερ, ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Επίσης, λάβετε προστασία πληρωμών και εργαλεία απορρήτου που σας προστατεύουν από κάθε άποψη.
Περιλαμβάνονται premium δυνατότητες:

 • Δωρεάν VPN με έως και 300 MB κυκλοφορίας δεδομένων την ημέρα
 • Δωρεάν Kaspersky Password Manager Premium
 • Δωρεάν Kaspersky Safe Kids Premium
Συμβατό με:
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security
* Προσφορά μόνο για 1,2,3 και 4 συσκευές

Βραβεία και επιδόσεις

Ολοκληρωμένη άμυνα ενάντια στις κυβερνοαπειλές

Ασφαλές
δίκτυο
Απολαύστε απόρρητο και ελευθερία στο διαδίκτυο με VPN
 • Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας σε επικίνδυνο δημόσιο Wi-Fi
 • Αποκρύψτε τη διεύθυνση IP σας, ακόμη και από τον πάροχό υπηρεσιών διαδικτύου σας
 • Διασφαλίστε ότι οι διαδικτυακές δραστηριότητές σας δεν καταγράφονται
 • Συνδεθείτε με εξαιρετικά γρήγορους ιδιωτικούς διακομιστές
Safe
money
Προστατέψτε τα χρήματα, την ταυτότητα και το απόρρητό σας
 • Πραγματοποιήστε πληρωμές μέσω κρυπτογραφημένου προγράμματος περιήγησης
 • Εμποδίστε τις κλοπές ταυτότητας με την προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμα
 • Ασφαλίστε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε ιδιωτικό θάλαμο
 • Κλειδώστε τις εφαρμογές σας Android με επιπλέον ασφάλεια
Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο και στον πραγματικό κόσμο
01
Παρακολούθηση και ειδοποιήσεις GPS
Βρείτε τα παιδιά σας σε έναν χάρτη, καθορίστε μια ασφαλή περιοχή για να μείνουν και ειδοποιηθείτε, εάν απομακρυνθούν από αυτήν.
GPS tracking & alerts
badge
Παρακολούθηση μέσω GPS
02
Ασφαλής αναζήτηση στο YouTube
03
Φίλτρα τοποθεσιών web
04
Χρόνος οθόνης και χρήση εφαρμογών
GPS tracking & alerts
badge
Παρακολούθηση μέσω GPS
GPS tracking
Ασφαλής αναζήτηση στο YouTube
alerts
Φίλτρα τοποθεσιών web
alerts
Γονικός έλεγχος

Τι περιλαμβάνει το Kaspersky Total Security;

Anti-Virus Defense
Προστασία πολλαπλών επιπέδων σχεδιασμένη για την πρόληψη και εξουδετέρωση κακόβουλου λογισμικού.
 • Προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνοΠραγματοποιεί συνεχώς σάρωση των συσκευών σας για ιούς, ιούς τύπου worm, Trojan, cryptolocker, rootkit και spyware - σας προστατεύει από νέες και υπάρχουσες διαδικτυακές απειλές.
 • Automatic Exploit Prevention (μόνο σε Windows)Εντοπίζει πολύπλοκες προσπάθειες εκμετάλλευσης του δικτύου στον υπολογιστή σας. Αυτό περιλαμβάνει τον εντοπισμό προσπαθειών εκμετάλλευσης EternalBlue και SMBloris, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν λειτουργικά συστήματα και να αχρηστέψουν τους υπολογιστές σας.
 • Trojan RemoverΕντοπίζει και αφαιρεί ιούς τύπου Trojan και worm στο Internet, που επιβραδύνουν τους υπολογιστές Windows και τις συσκευές Android. Αυτό γίνεται αυτόματα, επομένως, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε μη αυτόματα αρχεία συστήματος.
 • Instant Threat DetectionΠαρέχει σε πραγματικό χρόνο ανάλυση αρχείων, εφαρμογών και τοποθεσιών web χωρίς διακοπή σε υπολογιστές και συσκευές Android, προστατεύοντας εσάς και τα δεδομένα σας με γρήγορη ανίχνευση απειλών.
Προστασία από εισβολείς
Αποτρέψτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και κλοπή δεδομένων του υπολογιστή και των κινητών συσκευών σας.
 • Αμφίδρομο τείχος προστασίας (μόνο σε Windows)Σας βοηθά να αποτρέψετε επιθέσεις χάκερ κατά του υπολογιστή σας, παρέχοντάς σας εντοπισμό αιτήματος εισερχόμενου και εξερχόμενου δικτύου. Σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε, να αξιολογείτε και να διαχειρίζεστε κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη σύνδεση που πραγματοποιείται.
 • Προστασία πληρωμών Λειτουργεί σε Mac και PC εκτρέποντάς σας σε προστατευμένο πρόγραμμα περιήγησης τραπεζικού βαθμού κατά την πραγματοποίηση μιας διαδικτυακής συναλλαγής. Αποτρέπει την υποκλοπή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και των οικονομικών δεδομένων σας από χάκερ.
 • Προστασία από ransomware (μόνο σε Windows)Παρακολουθεί τον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο για να προσδιορίσει τη δραστηριότητα που ταιριάζει με τη συμπεριφορά ransomware. Αυτό επιτρέπει τον άμεσο αποκλεισμό ύποπτης δραστηριότητας, εμποδίζοντας τις επιθέσεις ransomware να κλειδώσουν τους υπολογιστές σας.
 • App LockΣας επιτρέπει να προστατεύετε τις εφαρμογές στις συσκευές σας Android, κλειδώνοντάς τες με ασφάλεια προστασίας από εισβολείς. Μόλις προστατεύσετε μια εφαρμογή, μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με έναν ιδιωτικό κωδικό PIN, σχεδιάζοντας ένα μυστικό μοτίβο ή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.
Προστασία υψηλής τεχνολογίας
Προηγμένη σάρωση για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού χωρίς αρχεία και απειλές τύπου Zero-Day.
 • Malicious Link DetectorΛειτουργεί με αναφορά δεδομένων από το Kaspersky Security Network για την ανάλυση συνδέσμων σε ιστοσελίδες που ανοίγετε, ενημερώνοντάς σας για κακόβουλες διευθύνσεις web και χρωματικές κωδικοποιήσεις μεμονωμένων διευθύνσεων URL με βάση το επίπεδο απειλών τους.
 • Malware Defender (μόνο σε Windows)Προστατεύει τον υπολογιστή σας από μια σειρά επικίνδυνων και εξελιγμένων κακόβουλων λογισμικών, όπως κακόβουλο λογισμικό \"χωρίς αρχεία\" που εγγράφεται απευθείας στη μνήμη RAM του υπολογιστή σας και όχι στον σκληρό δίσκο του.
 • Έλεγχος εφαρμογώνΑποτρέπει την πρόσβαση μη αξιόπιστων εφαρμογών σε κρίσιμες διαδικασίες συστήματος και τα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Προσαρμοσμένο ενισχυμένο πρόγραμμα περιήγησηςΕνεργοποιεί ειδοποιήσεις οθόνης, εάν επιχειρήσετε να επισκεφθείτε τοποθεσίες που θεωρούνται επικίνδυνες ή δυνητικά επικίνδυνες. Κάνει αυτήν την αξιολόγηση χρησιμοποιώντας μια λίστα τοποθεσιών που έχουν δεχθεί επίθεση στο παρελθόν και σας ρωτά εάν θέλετε να προχωρήσετε ή όχι.
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Κρυπτογραφήστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα περιήγησής σας, ενώ εμποδίζετε την κατασκοπεία από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.
 • Έξυπνο και γρήγορο VPNΚρυπτογραφεί τα δεδομένα που στέλνετε και λαμβάνετε με κρυπτογράφηση AES 256 bit, εμποδίζοντας τους εγκληματίες να διαβάζουν τα μηνύματα email, τις φωτογραφίες και τα τραπεζικά σας στοιχεία. Επιπλέον, αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μην μπορεί να παρακολουθείται η περιήγησή σας — ούτε καν από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου.
 • Προστασία από το ηλεκτρονικό ψάρεμαΣας προστατεύει από πλαστές ιστοσελίδες και μηνύματα email που δημιουργήθηκαν από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο για να κλέψουν την ταυτότητά σας. Προσδιορίζει εξελιγμένες απάτες και σας στέλνει προειδοποιήσεις, εάν εντοπιστεί δραστηριότητα ηλεκτρονικού ψαρέματος.
 • Ιδιωτική περιήγησηΕμποδίζει τις τοποθεσίες web και τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτεστε στο Mac και τον υπολογιστή σας να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας και τη συλλογή των ιδιωτικών σας δεδομένων και τις εμποδίζει από το να σας στοχεύουν με ενοχλητικές και παρεμβατικές διαφημίσεις.
 • Προστασία κάμερας webΔιακόπτει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην κάμερα web σας σε υπολογιστή Windows και Mac, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας παρακολουθεί στο σπίτι σας. Σας ειδοποιεί όταν μια εφαρμογή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα web, και σας επιτρέπει να αποκλείσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές ή να εκχωρήσετε άδεια σε αξιόπιστες.
Εκτεταμένη προστασία
Δυνατότητες προστασίας για το σπίτι σας, το δίκτυο Wi-Fi και τις περιφερειακές συσκευές.
 • Password ManagerΠροστατεύει τους κωδικούς πρόσβασής σας, τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας και τα εμπιστευτικά έγγραφα σε κρυπτογραφημένο θάλαμο, τον οποίο μπορείτε να ξεκλειδώσετε μόνο με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, δημιουργεί ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το απόρρητο του λογαριασμού σας.
 • Network Attack DefenderΣαρώνει τη δραστηριότητα εισερχόμενης κυκλοφορίας δεδομένων για ενδείξεις επιθέσεων δικτύου στους υπολογιστές σας. Μόλις εντοπίσει μια επίθεση, αποκλείει τη δραστηριότητα του δικτύου από τον υπολογιστή επίθεσης για μία ώρα και σας στέλνει μια ειδοποίηση με την επιλογή να τον αποκλείσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Ad Blocker (μόνο σε Windows)Σταματά τα ενοχλητικά banner τοποθεσιών web και πιθανώς κακόβουλες διαφημίσεις που εμφανίζονται στον υπολογιστή Windows. Εάν θέλετε να εμφανίζονται διαφημίσεις από συγκεκριμένες τοποθεσίες, μπορείτε να τις προσθέσετε στη λίστα επιτρεπόμενων, ώστε να συνεχίσετε να βλέπετε διαφημίσεις όταν τις επισκέπτεστε.
 • Keylogger Protection (μόνο σε Windows)Διακόπτει αυτόματα την εγγραφή των πληκτρολογήσεων στον υπολογιστή σας Windows από τα προγράμματα καταγραφής πληκτρολογήσεων, συμβάλλοντας στην προστασία των κωδικών πρόσβασης, των τραπεζικών στοιχείων και άλλων εμπιστευτικών πληροφοριών, όταν τα εισάγετε στο πληκτρολόγιό σας.
Προστασία για παιδιά
Προηγμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου για την παρακολούθηση, το φιλτράρισμα και την προστασία των διαδικτυακών δραστηριοτήτων των παιδιών σας.
 • Αποκλεισμός περιεχομένου για ενήλικεςΣας επιτρέπει να εμποδίζετε τα παιδιά σας να επισκέπτονται τοποθεσίες web με ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως βίντεο ενηλίκων, τυχερά παιχνίδια και βία. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκλείσετε την πρόσβαση ή να ειδοποιηθείτε, εάν το παιδί σας επισκεφθεί ανεπιθύμητες τοποθεσίες web στους υπολογιστές και τις συσκευές Android.
 • Διαχείριση χρόνου οθόνηςΣας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον χρόνο οθόνης των παιδιών σας ανά συσκευή, αποκλείοντας τους υπολογιστές ή τις συσκευές Android τους, όταν υπερβούν το χρονικό όριο που έχετε ορίσει. Επιπλέον, μπορείτε να μελετήσετε αναφορές για τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά σας χρησιμοποιούν τις συσκευές τους, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τομείς που σας απασχολούν.
 • Ασφαλής αναζήτηση στο YouTubeΣας επιτρέπει να παρακολουθείτε το ιστορικό αναζήτησης των παιδιών σας στο YouTube και να αποκλείετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με θέματα όπως το αλκοόλ, τα προϊόντα καπνού και τα τυχερά παιχνίδια σε υπολογιστές και συσκευές Android.
 • Εντοπισμός παιδιού μέσω GPSΣας επιτρέπει να δείτε την ακριβή τοποθεσία των παιδιών σας σε πραγματικό χρόνο σε έναν ψηφιακό χάρτη. Επιπλέον, μπορείτε να καθορίσετε μια \"ασφαλή περιοχή\" παραμονής των παιδιών σας και να ενημερώνεστε αμέσως, εάν απομακρυνθούν από αυτήν, μέσω ειδοποίησης που αποστέλλεται απευθείας στις συσκευές σας.

Αξιολογήσεις πελατών

Μάθετε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας για το Kaspersky Total Security

Μία άδεια χρήσης καλύπτει όλες τις συσκευές σας
Επιλέξτε έναν αριθμό συσκευών για να λάβετε την ολοκληρωμένη προστασία που χρειάζεστε.
01
Εύκολη εγκατάσταση σε οποιαδήποτε συσκευή
Επειδή η ασφάλειά μας είναι ελαφριά, η εγκατάσταση στις παλιές σας συσκευές, καθώς και στις νέες σας συσκευές, είναι απλή.
GPS tracking & alerts
02
Προστασία διαφορετικών συσκευών
03
Διαχείριση της ασφάλειάς σας από ένα σημείο
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Συνήθεις ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του λογισμικού απευθείας από την τοποθεσία web μας. Απλώς ολοκληρώστε την αγορά σας και ο σύνδεσμος λήψης θα εμφανιστεί στη σελίδα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Ο ίδιος σύνδεσμος λήψης θα σας αποσταλεί επίσης σε ένα email επιβεβαίωσης παραγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστείτε τον κωδικό ενεργοποίησης, για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ασφαλείας σας. Αυτός ο κωδικός θα εμφανιστεί στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας και θα σας αποσταλεί επίσης μέσω email.
Πόσες συσκευές μπορώ να προστατεύσω;
Όταν αγοράζετε την άδεια χρήσης σας, απλώς επιλέξτε πόσες συσκευές θέλετε να προστατεύσετε. Κατά τη διάρκεια της περιόδου άδειας χρήσης, μπορείτε να προστατεύσετε οποιονδήποτε συνδυασμό τύπων συσκευών έως τον συνολικό αριθμό συσκευών που καλύπτει η άδεια χρήσης σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια άδεια χρήσης 3 συσκευών για την προστασία υπολογιστή Windows, Macbook και κινητού Android. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε συσκευές ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα αφαιρώντας το Macbook και προσθέτοντας ένα iPad.
Θα λάβω την πιο πρόσφατη έκδοση;
Ναι, θα λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού και όλες τις αναβαθμίσεις που θα κυκλοφορήσουν αργότερα κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.
Πόσο γρήγορα μπορώ να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη, να εγκαταστήσετε, να ενεργοποιήσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό αμέσως μετά την αγορά σας.
Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;
Δεχόμαστε Visa, Mastercard, American Express, Discover και Paypal. Όλες οι συναλλαγές στην τοποθεσία web μας είναι απολύτως ασφαλείς.

Επιλέξτε την κατάλληλη προστασία για εσάς

Εξερευνήστε τις δυνατότητες ασφαλείας σε κάθε ένα από τα προϊόντα μας παρακάτω

Απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό σύστημα
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
 • Mac OS X 10.12 ή νεότερη έκδοση
 • Android 5.0 ή νεότερη έκδοση
 • iOS 12.0 ή νεότερη έκδοση
Τεχνικές απαιτήσεις
 • Σύνδεση στο Internet
 • Επεξεργαστής: 1 GHz ή ταχύτερος
 • Μνήμη RAM: Ελάχ. 1 GB (PC) ή 2 GB (Mac)
 • Χώρος στον δίσκο: Ελάχ. 1,5 GB (PC) ή 3,1 GB (Mac)
Γλώσσες
 • English
 • Bahasa Indonesia
 • Korean
 • Thai, English
 • Vietnamese
 • Chinese Traditional
 • Παραδοσιακά Κινεζικά μόνο σε win και mac, αγγλικά
 • French
 • Portuguese (Brasil)