Μεταπήδηση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκινήστε μια περίοδο δοκιμής 30 ημερών του βασικού προγράμματός μας


Kaspersky Standard
Antivirus
Δωρεάν για 30 ημέρες
Το βασικό πρόγραμμα ασφάλειάς μας διαθέτει την καλύτερη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ενάντια σε ιούς, κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό ransomware. Αλλά περιλαμβάνει και εργαλεία απόδοσης για γρήγορη και ομαλή λειτουργία των συσκευών σας, αφαίρεση άχρηστου λογισμικού και συνεχή ενημέρωση των εφαρμογών σας.

Πώς λειτουργεί?

Σήμερα
Δωρεάν για 30 ημέρες
17/08/2024
Θα σας στείλουμε υπενθύμιση7 μέρες πριν λήξει η δοκιμαστική σας έκδοση
24/08/2024

Πώς λειτουργεί η δοκιμαστική συνδρομή

Η δωρεάν δοκιμαστική σας έκδοση διαρκεί 30 ημέρες. Θα σας στείλουμε υπενθύμιση 7 μέρες πριν λήξει η δοκιμαστική έκδοση. Αν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντός της δοκιμαστικής περιόδου, θα ξεκινήσει μια συνδρομή της οποίας η πληρωμή καταβάλλεται σε ετήσια βάση.

Μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, θα χρεωθείτε την ειδική τιμή γνωριμίας 12 μηνών. Προς το τέλος της κάθε επακόλουθης ετήσιας περιόδου συνδρομής, θα χρεώνεστε την τυπική ετήσια τιμή ανανέωσης. Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την επερχόμενη αυτόματη ανανέωση μέσω email. Θα επιχειρήσουμε να σας χρεώσουμε 15 μέρες πριν λήξει η περίοδος ετήσιας συνδρομής σας για να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη προστασία. Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος μιας περιόδου συνδρομής, για την επακόλουθη περίοδο, μέχρι να την ακυρώσετε.

Οι τιμές ανανέωσης ενδέχεται να αλλάξουν. Θα σας ενημερώσουμε μέσω email για την τιμή ανανέωσης της συνδρομής σας πριν από την ημερομηνία ανανέωσης. Σημειώστε ότι οι εκπτώσεις και προσφορές που ενδέχεται να είναι διαθέσιμες τη στιγμή της επόμενης ανανέωσής σας δεν θα ισχύουν για εσάς.

Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας ανά πάσα στιγμή.

Εάν την ακυρώσετε, θα έχετε πλήρη προστασία έως το τέλος της ήδη πληρωμένης περιόδου συνδρομής. Μετά αυτή την ημερομηνία, η συνδρομή σας θα τελειώσει και δεν θα χρεωθείτε για τις επακόλουθες περιόδους.

Μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας μέσω του λογαριασμού σας My Kaspersky. Για ακύρωση:
  • Συνδεθείτε στο my.kaspersky.com
  • Μεταβείτε στη σελίδα της συνδρομής σας
  • Κάντε κλικ στο Διαχείριση συνδρομής
  • Επιλέξτε το Ακύρωση συνδρομής και ακολουθήστε τα βήματα για την επιβεβαίωση της ακύρωσης


Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών Kaspersky.

Εάν έχετε ήδη χρεωθεί για την επόμενη περίοδο συνδρομής, έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία χρέωσης για να ζητήσετε επιστροφή ολόκληρου του ποσού της πληρωμής ανανέωσης.

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών Kaspersky.