Μεταπήδηση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είναι η Αυτόματη ανανέωση;

Όταν επιλέγετε την Αυτόματη ανανέωση, το προϊόν Kaspersky Lab που διαθέτετε ανανεώνεται αυτόματα πριν από τη λήξη του. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για την ανανέωση. Η Αυτόματη ανανέωση προστατεύεις τις συσκευές και τα δεδομένα σας συνεχώς, σας υπενθυμίζει την κατάσταση της συνδρομής σας και εξοικονομεί χρόνο για εσάς.

Πώς λειτουργεί;

  1. Υποβάλετε την παραγγελία σας και η συνδρομή σας ενεργοποιείται τη στιγμή της αγοράς.
  2. Πριν από τη λήξη της συνδρομής σας, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email ότι εκκρεμεί η πληρωμή για την Αυτόματη ανανέωση. Έτσι, θα γνωρίζετε το ακριβές ποσό και την ημερομηνία πληρωμής, καθώς και τυχόν αλλαγές στην αρχική τιμή.
  3. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε με την Αυτόματη ανανέωση, η επερχόμενη χρέωση θα ληφθεί αυτόματα χρησιμοποιώντας τα αρχικά στοιχεία πληρωμής σας. Σε περίπτωση προβλημάτων πληρωμής – για παράδειγμα μια ληγμένη τραπεζική κάρτα – θα σας στείλουμε μια σύνδεση για να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσης.
  4. Θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι η ανανέωση ήταν επιτυχής.
  5. Αν θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας στην Αυτόματη ανανέωση, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Οδηγίες επισυνάπτονται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Πώς απενεργοποιείται η Αυτόματη ανανέωση;

Ακολουθήστε τη σύνδεση που επισυνάπτεται στην υπενθύμιση ανανέωσης ή στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αφού ακυρώσετε την Αυτόματη ανανέωση, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης της επιλογής σας.

Αν κάτι πάει στραβά, ανατρέξτε στη σελίδα Υποστήριξης πελατών για πληροφορίες και επαφές.